• TILMELD DIG NYHEDSBREV og få 20% i rabat her
  • HURTIG LEVERING indenfor 1-3 dage Læs mere
  • BESØG VORES BUTIK i København Læs mere

TEAM HUBERTS 

Huberts handler om én ting; at skabe gode og glade hundeliv. Vores erklærede mission er at hjælpe danske hundeejere, med at træffe de bedste valg for netop dem og deres hund. Derfor har vi også allieret os med et team af eksperter, som løbende vil dele ud af deres viden på bloggen Hundeliv. Mød vores TEAM HUBERTS eksperter her. 
 
Nicklas Vega

Nicklas Vega

Nicklas Vega er uddannet hundeadfærdsinstruktør, adfærdsspecialist og hundefysiolog.

Han startede ’Lupo Hundecenter’, fordi han ville gøre en forskel for både hundene – og for deres familier.

Hans mål er gennem oplysning, råd og vejledning at give hundeejere landet over de optimale forudsætninger for at skabe gode og sunde hundeliv. Han beskæftiger sig blandt andet med racevurderinger - så matchet mellem familie og hund bliver det helt rigtige. Adfærdskonsultationer, hvalpebesøg og træning af både hvalpe og voksne hunde – ud fra devisen om at en hund bør trænes livet igennem.

Til træningen er der i høj grad fokus på at øge motivationen, forbedre samarbejdet og styrke relationen mellem hund og ejer gennem positiv indlæring og ros.

Og korrekt stimulering gennem træning og socialisering er ifølge Nicklas Vega ikke alene med til at øge hundens tillid til dig som ejer, men giver også din hund et sikkert sprog overfor andre hunde, hvilket forebygger eventuelle problemer i fremtiden.

Du finder mere information om ’Lupo Hundecenter’ her.

 

Ann-Kristin Meyer 

Ann-Kristin Meyer er cand.scient i Animal Science fra Købehavns Universitet med speciale i hundeernæring.

Hun har dedikeret hele sit professionelle liv til at hjælpe lige så dedikerede hundemennesker og deres firbenede venner til at trives optimalt!

Hendes speciale er udarbejdelsen af ernæringsplaner, som er skræddersyede til den enkelte hunds helt særlige behov. Hun laver – ud over at vurdere fodermarkedet og dets præfabrikerede standardløsninger til gennemsnitshunden – også gerne behovsdækkende foderopskrifter til den enkelte hund helt fra scratch.

Hun kalder sig ikke uden grund ’hundefodernørden’, og hun bruger flittigt både behovstabeller og lommeregner, når hun skal sammensætte den helt rigtige ernæring, hvad enten der er tale om en overvægtig hund, en hund, der lider af allergi, en hund der bliver brugt til konkurrencer – eller en hvalp, der også har helt særlige behov.

Ann-Kristin Meyer står bag sitet Hundefodernørden, hvor hun deler ud af sin viden om ernæring og tilbyder individuel rådgivning.

 

Rikke Knudsen

Rikke Langkjær Møller

Rikke Langkjær Møller er uddannet hundeadfærdsinstruktør – og hun har særligt fokus på hundeharmoni i børnefamilien.

Hun står bag onlineuniverset ’Barn og Hund’, hvor hun tilbyder fleksibel, pædagogisk og vidensbaseret hjælp til at komme godt fra start – uanset om det er børnefamilien, der skal have hund, eller hundefamilien der skal have børn.

En hund er nemlig ikke altid vild med børn - og fundamentet for en god relation skabes ved, at hunden oplever og får gode erfaringer med, at børn er søde, rare, sjove og forstår og viser respekt for dens grænser. Og det kan kræve professionel hjælp.

Kernen i Rikke Knudsens arbejde er et forhold mellem hund og barn, der bygger på ro, tryghed og gensidig kærlighed.

Du finder mere information om ’Barn og Hund’ her. 

 


Katrine Hammer 

Katrine Hammer er uddannet hundetræner, veterinærsygeplejerske og Fear Free Certified Professional, og hun har arbejdet professionelt med hunde siden 1998.

Hendes store passion er krydsfeltet mellem den veterinære verden og hundetræning - og hun stiftede i 2018 sitet ’Dyrlægeskræk’, som har til formål at informere både hundeejere og veterinærfagligt personale om vigtigheden af at undgå dyrlægeskræk og håndteringsproblemer hos hundene.

Hendes mission er at hjælpe hunde til bedre at kunne lide dyrlægebesøg og at sprede budskabet om færre overgreb og mere træning i håndtering af hunden.

Hun arbejder desuden som veterinærsygeplejerske på en dyreklinik og holder løbende kurser og foredrag om dyrlægeskræk og håndteringsproblematikker.


 

Til toppen